28 dňový post – hladovka chce rešpekt, ale nie strach

O pôste (hladovke) som sa rozprával s Erikou. Celý rozhovor je nahratý pod článkom na youtube. Jej príbeh je veľmi nezvyčajný a o to zaujímavejší. Svoju prvú očistnú hladovku vyskúšala pod odborným vedením jej kamaráta. Mala trvať 7 dní, no  skončilo to však nakoniec tak, že zvládla na prvýkrát 28 dní. Po úvodnom dni, ktorý bol veľmi ťažký, prišli dni plné energie, ktoré si až na posledné dni úplne užívala.

Zdá sa, že by mohlo pokračovať aj ďalej, no nečakané udalosti ju prinútili hladovku skončiť. Benefity, ktoré získala touto hladovkou a o nejaké roky neskôr ďalšou 21 dňovou a 14 dňovou sú úžasné. Nechcem však predbiehať, preto si radšej pozrite rozhovor.

Ja aj Erika, však chceme dôrazne upozorniť, že jej skúsenosť je úplne netypická a v žiadnom prípade by sa o ňu nemal nikto pokúšať bez dôkladnej prípravy a skúseností s predchádzajúcimi pôstami. Erika bola počas celej hladovky pod dozorom skúseného odborníka v tejto oblasti a ako sme uviedli, jej level energie bol veľmi vysoký, nejednalo sa o žiadne trápenie, ale o radosť z očisty.

Rozhovor s Erikou:


V prípade otázok na Eriku píšte priamo sem, alebo na email vitazdroje@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Štefan
Štefan
5 years ago

Včera 11.6.18. som skončil 28 dňový pôst o vode a začínam návratovku. Za sebou už mám niekoľko 1,3,10,16 dňových hladoviek a táto bola zatiaľ najdlhšia s príznakom vyčistenia jazyka a nastúpením pocitu hladu. Zhodou okolností som na nete našiel tento rozhovor a veľmi sa mi páči že tá pani akoby mi rozprávala z duše. Veľmi dobrý rozhovor a pre mnohých veľmi poučný. Odporúčam vypočuť celý. Teraz ma čaká to čo je najdôležitejšie a to je návrat. Len pre motiváciu spomeniem že pred hladovkou som mal problém s bedrovým kĺbom a začal som pokrivkávať.Takisto som mal zranený zo športu ramenný kĺb… Read more »